Юлия Навалная, вдовицата на покойния руски опозиционен лидер Алексей Навални, днес

...
Юлия Навалная, вдовицата на покойния руски опозиционен лидер Алексей Навални, днес
Коментари Харесай

Юлия Навалная: Путин държи тялото на Алексей като заложник

Юлия Навалная, вдовицата на починалия съветски опозиционен лидер Алексей Навални, през днешния ден изиска съветските управляващи да освободят тялото му за заравяне и упрекна " демоничния " съветски президент Владимир Путин, че " изтезава " Алексей и в гибелта. В шестминутно видео, оповестено в YouTube, Навалная упрекна Путин, че държи тялото на брачна половинка ѝ като " пленник ", и сложи под въпрос истинното изповядване на християнството от страна на Путин.
Майката на Навални - Людмила, съобщи ден по-рано, че съветските следователи отхвърлят да освободят тялото му от моргата в отдалечения арктически град Салехард, до момента в който тя не се съгласи да го погребе без обществена гала. Людмила Навалная съобщи, че чиновник ѝ е споделил, че би трябвало да се съгласи с техните претенции, защото тялото на Навални към този момент се разлага, написа английската медия.
Юлия Навалная съобщи, че брачният партньор ѝ е бил набожен християнин, който е ходел на черква постоянно и е спазвал Великия пост даже до момента в който е бил в пандиза. Тя добавя, че политическата му интензивност е била въодушевена от християнските полезности.
Завършвайки видеото си, Юлия Навалная упорства: " Върнете ни тялото на брачна половинка ми. Искаме да отслужим панихида и да го погребем по човешки метод, в земята, както е всекидневно в православното християнство ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР